17 January 2010

SYOK NYA PANGKOR....



Business trip cum holiday and eyeball di Sri Manjung/pangkor sabtu lalu memang syok.. xyl confirmed 3 deal di samping dapat bawak family jalan jalan.. Aliya first time ke Pangkor, Aiyani 2nd time, aku pulak tak ingat dah berapa kali ke sini... Thank you to Kakyong (9w2yzu) for your hospitality and tour quide.
On the way back sempat eyeball dengan rakan rakan Sri Manjung di Restoran Tomyam.

2 comments:

Anonymous said...

nice pictures....
terharu betul tengok ur picture dengan anak2 u...x tahu nak gambarkan...sad @ happy i'm now...

sunset at the beach mengimbau kenangan lama...

Vigourred @ Abd Bahzit said...

salam man...vig ni...

kat mana hang menginap? brp rate?

aku ingat nak bawa family pi pangkor cuni CNY ni...